Gevelwerken Gevers

Over ons

Vertrouw volledig op Chris Gevers!

Door te kiezen voor Gevelwerken Gevers, maakt u de keuze voor vakmanschap van de hoogste kwaliteit, met een garantie op een correct budget en gunstige voorwaarden.

Ons bedrijf is gevestigd in het prachtige Sint-Niklaas, strategisch gelegen in het hart van de regio Waasland. Hoewel we onze thuisbasis hier hebben, zijn we actief in de hele omgeving. Dit betekent dat we vrijwel altijd beschikbaar zijn om u van dienst te zijn, waar u zich ook bevindt.

Onze afwerkingen

Gevelwerken Gevers: Crepi op isolatie

Crepi op isolatie

Crepi, ook wel bekend als gevelbepleistering, zorgt voor een mooie en egale afwerking van je gevel. Daarnaast wordt je gevel beschermd tegen verschillende weersinvloeden.

Gevelwerken Gevers: Kaleien

Kaleien

Kaleien is een traditionele schildertechniek waarbij een dunne laag kalkpleister met een blokkwast wordt aangebracht op de muur, meestal is dit op metselwerk.

Gevelwerken Gevers: Zandstralen

Zandstralen

Het zandstralen van een gevel gebruik je bij zeer zware vervuiling. Denk hierbij aan het verwijderen van hele zware roetaanslag dat je met een chemisch middel er niet af krijgt.

Gevelwerken Gevers: Sluiervoegen

Sluiervoegen

Voegwerk waarbij de voegspecie nonchalant wordt uitgewreven zodat
gevelstenen volledig worden bedekt en andere zichtbaar blijven.

Gevelwerken Gevers: Voegwerken

Voegwerken

De gevels van gebouwen hebben al heel wat te verduren gehad doorheen de tijd. Daarom zorgt gevelwerken Gevers voor de restauratie van beschadigde gevels.

Gevelwerken Gevers: Houtafwerking

Houtafwerking

Houten gevelbekleding wil zeggen dat je voor een warme en authentieke uitstraling gaat. Er zijn heel veel houtsoorten beschikbaar om je hierin verder te helpen.

Enkele van onze projecten

Heeft u graag extra informatie of een vrijblijvende en kosteloze offerte?

Zoekt u een expert in het afwerken of renoveren van uw gevels?